Joma Sport Budapest
+36 30 603 98 70info@joma.hu 1042 Budapest, József Attila u. 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

INGYENES SZÁLLÍTÁS

« VISSZA


images/pictures/medium/20180117161728.T.ACEPW-803T.jpg

JOMA T.ACE PRO 803T TENISZCIPŐ SÖTÉTKÉK

36,290FT 30,846FT

T.ACEPW-803TMÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

DURABILITY
DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.
STABILIS
STABILS (STABILITÁS) Egy TPU rendszer került a cipő talpának legkeskenyebb részébe beépítve, mely elsősorban megakadályozza a láb első és hátsó része közötti rotációs mozgást, ezzel nagyobb stabilitást adva a lábnak. A felsőbb kategóriás cipőknél még egy központi, három szög alakú rész is beépítésre került, amely a talp folyamatos teljesítményét biztosítja. A teniszcipőknél ez a rész a talp oldalsó középrészében kapott helyet. Ennek az a szerepe, hogy szilárdan és erősen tartsa a lábat komolyabb oldalirányú mozgások közben is.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
REBOUND
REBOUND (VISSZAPATTANÁS) ARebound egy olyan új technológia, mely elősegíti a sportoló elemelkedését a földtől. Az új technológia, egy forradalmian új anyagnak köszönhető, mely nagyban megkönnyíti a talp súlyát, és több lendületet ad a lépésekhez. A könnyebb és rugalmas anyag elősegíti a kényelmes viseletet, a külső behatásokkal szembeni tompító hatást, illetve a terephez való alkalmazkodást.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
360
360 (360) Egy olyan gyártási rendszer, ahol az alsó és felső rész rögzítése olyan formában került kialakításra, hogy az természetes súlyelosztást biztosítson a lábnak a cipő talajjal való találkozása közben.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
EVA+
EVA+ (EVA+) Egy speciális anyag került beépítésre a cipő közép és belső talpa közé amely nagymértékben csillapítja a láb cipőn belüli mozgásából eredő súrlódást. Az anyag főbb jellemzője, hogy rendkívül gyorsan visszaveszi a mozgások után keletkezett eredeti formáját

A Joma ACE PRO a legmagasabb igényeket kielégítő profi versenyekre készült cipő amely a rugalmasságot, stabilitást, védelmet, kényelmet és szellőzést a legmagasabb szinten biztosítja. Az Ace Pro a legrangosabb teniszversenyek állandó résztvevője.

Felső része: PU technológiával épített cipő, magas kopásállósági képességgel. A technológiának köszönhetően, magas az oldalra való mozgási tűrőképessége, amely védi a lábfej kimozdulását. A saroknál speciális erősítést kapott míg a a cipő orra dupla megerősítése biztosítja a cipő tartósságát. A felső rész a védelmet szolgáló gumírozott átkötésekkel a védelem mellett, maximális rugalmasságra lett építve.
Betét része: E.V.A. technológiával, a lábra előre formált cipő.
Alap szerkezete: E.V.A "natural" 2mm., a felső részhez varrva
Közép, /oldal/ talp: - Az egybeöntött Phylon törzs két részre van osztva, hogy jobban adaptálódjon a terephez.
Talprész és Kerete: DIN-40-es kopásállóság!
Súly: 323 gr
Abszorpció elnyelése: Kiváló
Rugalmasság: Kiváló
Kopásállósága: kiváló

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA.HU