Joma Sport Budapest
+36 30 603 98 70info@joma.hu 1042 Budapest, József Attila u. 45.

A regisztráció nélküli vásárláshoz a kosárban kell lenni terméknek!Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

INGYENES SZÁLLÍTÁS
JOMA R.HISPS-2017 FUTÓCIPŐ KÉK-FEKETE R.HISPS-2017 26290 Ft

JOMA BUDAPEST WEBÁRUHÁZ

« VISSZA


images/pictures/medium/20190617165019.R.HISPS-2017.jpg

JOMA R.HISPS-2017 FUTÓCIPŐ KÉK-FEKETE

26,290FT

R.HISPS-2017MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

DURABILITY
DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.
STABILIS
STABILS (STABILITÁS) Egy TPU rendszer került a cipő talpának legkeskenyebb részébe beépítve, mely elsősorban megakadályozza a láb első és hátsó része közötti rotációs mozgást, ezzel nagyobb stabilitást adva a lábnak. A felsőbb kategóriás cipőknél még egy központi, három szög alakú rész is beépítésre került, amely a talp folyamatos teljesítményét biztosítja. A teniszcipőknél ez a rész a talp oldalsó középrészében kapott helyet. Ennek az a szerepe, hogy szilárdan és erősen tartsa a lábat komolyabb oldalirányú mozgások közben is.
SPORTECH
JOMA SPORTECH (JOMA SPORTTECHNOLÓGIA). A befecskendezéssel készült, különleges gumi felső részén nincsenek varrások vagy más nagy szilárdságú anyagok, így a cipő felső részenagyon könnyűvé illetve rugalmassá válik, ezzel is biztosítva a láb kényelmét. A gumírozás vastagsága változó, és attól függ, hogy az egyes sportágakban a sportoló lábának milyen védelemre, vagy ellenálló képességre van szükség.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
PULSOR
PULSOR (PULZÁRIS RENDSZER). Tompító hatást elősegítő gélből készült beépített rendszer, mely a futó és tenisz cipőknél elnyeli a cipő talajjal való ütközésekor fellépő rázkódást. Ez nagyban elősegíti a sportoló mozgását.
REBOUND
REBOUND (VISSZAPATTANÁS) ARebound egy olyan új technológia, mely elősegíti a sportoló elemelkedését a földtől. Az új technológia, egy forradalmian új anyagnak köszönhető, mely nagyban megkönnyíti a talp súlyát, és több lendületet ad a lépésekhez. A könnyebb és rugalmas anyag elősegíti a kényelmes viseletet, a külső behatásokkal szembeni tompító hatást, illetve a terephez való alkalmazkodást.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
360
360 (360) Egy olyan gyártási rendszer, ahol az alsó és felső rész rögzítése olyan formában került kialakításra, hogy az természetes súlyelosztást biztosítson a lábnak a cipő talajjal való találkozása közben.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
FULL DUAL PULSOR
FULLDUALPULSOR (TELJES DUÁLIS PULZÁRIS RENDSZER)A kiváló párnázottság eléréséhez, különböző sűrűségű, dupla Phylon rendszer került beépítésre. A nagyobb sűrűség a jobb stabilitást, a ritkább sűrűség pedig a cipő könnyű súlyát eredményezi. Ez a technológia, nagyobb rugalmasságot, illetve párnázottságot biztosít a sportoló számára.
FLEXO
FLEXO (FLEXO) Arovátolt talpba helyezett hajlítást elősegítő rendszer ergonomikusan került elhelyezésre a cipő talpába, mely azt az előnyt biztosítja, hogy lépés közben, egy teljesen egységes áthaladást biztosít a cipő orra és sarka között. A sarokrész, a talp közepe felé irányítja a lépés közbeni hajlást. Ezzel jobb kapaszkodást, illetve rugalmasságot biztosítva a cipőnek.
EVA+
EVA+ (EVA+) Egy speciális anyag került beépítésre a cipő közép és belső talpa közé amely nagymértékben csillapítja a láb cipőn belüli mozgásából eredő súrlódást. Az anyag főbb jellemzője, hogy rendkívül gyorsan visszaveszi a mozgások után keletkezett eredeti formáját

A Joma Hispalis cipő azoknak készült, akik a lábukon a legnagyobb tompító hatást kívánják elérni. Ha létezik olyan, hogy tökéletesség, akkor a Jomának a Hispalis terméke igen közel áll hozzá.

Felső rész: Az ultra könnyű Nylon felhasználásának köszönhetően, az egyik legkönnyebb cipő. Az új anyag nem csak könnyebb, de a felső része teljessen varrás nélkül készült, megerősítését a SPORTECH technológia biztosítja. A sarok és a középső rész statikailag ötvözve van, így megakadályozza a cipő deformálását.
Betét része: EVA betét mely anatómiailag került formálásra a lábfej legszélesebb részéhez.
Alap szerkezete: 2 mm-es EVA réteg
Közép, /oldal/ talp: A cipő Phylon törzsét szekciókra, azon belül pedig különböző cellákra osztották. A szekciók és a cellák, tökéletes súlyelosztással stabilizálják a lépés közben keletkezett erőket. A talp közepén keletkezendő összenyomódást a beillesztett PVC lemez akadályozza meg.
Talprész és Kerete: Az elrugaszkodást elősegítő speciális anyagból készült Joma "rebound" talprész, mely minden mozdulatot energikusabbá tesz.
Súly: 323 gr
Abszorpció elnyelése: Kiváló
Rugalmasság: kiváló
Kopásállósága: kiváló

 

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA.HUA GOLERO TRADE Kft a spanyol Joma termékek forgalmazójat. A cég fő profilja csúcs minőségű sportruházat -elsősorban futball és atlétika felszerelés- biztosítása csapatok, valamint magánszemélyek számára.

Termékeink kitűnő minőségű anyagok és a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával készülnek. Fejlesztésük során maximálisan figyelembe vesszük a legfrissebb orvosi és ergonómiai kutatási eredményeinket, melynek köszönhetően nem csak hogy időtálló, de egészséges viseletet nyújtunk a felhasználók számára

A Top Flex a maximális elvárásoknat figyelembe véve lett kifejlesztve. Egyaránt flexibilis és stabil, ideális professzionális Futsal játékosok számára is. Felső része: Magas minőségű bőr, megerősítéssel a lábujj részen Alap szerkezete: Anatómiailag formált EVA Közép, /oldal/ talp: Magas minőségű, erős ellenállású Phylon törzs Talprész és Kerete: Nagyon magas minőségű gumi DIN-70 Súly: 260 gr. Abszorpció elnyelése: Közepes Rugalmasság: Kiváló Kopásállósága: Magas